Υπηρεσίες

Διαχειρίσεις

Η Beaver κατά τη διαχείριση του κτηρίου σας προσφέρει πλήρη διαφάνεια των συναλλαγών σας και άμεση διευθέτηση των αναγκών σας.


Έκδοση Κοινοχρήστων

Το τμήμα μηχανογράφησης της Beaver διαθέτει σύγχρονο και πάντα ενημερωμένο λογισμικό για την έκδοση των κοιν/στων σε συνεργασία με τη «Γνώμη πληροφορική» και το πρόγραμμα «DapanhNet»


Καθαρισμοί

Ο καθαρισμός είναι ο καθρέφτης της εταιρείας μας. Το καταρτισμένο προσωπικό μας με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της καθαριότητας σας εγγυάται φρεσκάδα και λάμψη στο χώρο σας.


Απολυμάνσεις

Η Beaver έχει εξασφαλίσει τη χρήση των τελευταίας γενιάς χημικών σκευασμάτων που είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για την καταπολέμηση τρωκτικών και εντόμων.


Πετρέλαιο – Θέρμανση

Η Βeaver σας εγγυάται υπευθυνότητα και διαφάνεια στην παραλαβή εξαιρετικής ποιότητας πετρελαίου θέρμανσης παρουσία εκπροσώπου της εταιρείας μας.


Πυρόσβεση

Η Beaver σε συνεργασία με Πιστοποιημένο Κέντρο Επανελέγχου και αναγόμωσης Πυροσβεστήρων σας παρέχουμε Πιστοποιητικό και Βεβαίωση Ελέγχου.


Χαλιά

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός μας σε συνδυασμό με την άμεση εξυπηρέτηση, τις ανταγωνιστικές τιμές και τον επαγγελματισμό μας σας εγγυώνται παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.


“All around building services”

Μενού